munkanélküliség Nádas György földönfutó Hajdú Péter pénztelenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Földönfutó lett Nádas György: házát elárverezik, 50 évesen vissza kell költöznie édesanyjához, barátja segítsége nélkül pedig gyakorlatilag éhen halna. A neves humorista azonban tisztában van vele, hogy csak saját magának köszönheti az anyagi összeomlást - tudta meg a Life.hu a Frizbi vasárnap esti adásának felvételén.

Segítség nélkül éhen halna Nádas György, aki gyakorlatilag földönfutó lett. Az 50 éves humorista tisztában van vele, hogy saját magának köszönheti az anyagi összeomlást - tudta meg a Life.hu a Frizbi felvételén. "Valamit tudatosan elrontottam és ennek vállalom a felelősségét. Amikor nagyon sok pénzem volt, mindenki a barátom volt, és ezt nem bánom. Nehezen tudtam arra gondolni, hogy lesz egyszer olyan, hogy nincs. Ám ez egyszer csak bekövetkezett" - árulta el megtörten a humorista, akinek jelenleg semmi bevétele sincs, ahogy azt a Life.hu is megírta, házát elárverezik a feje fölül és ezzel 32 évnyi munkája válik semmivé. Csak az édesanyjának és a bajban is kitartó barátainak köszönheti, hogy nem válik hajléktalanná és nem fog éhezni. "Üres a naptáram, céltalanok a napjaim, nincs semmi bevételem. Miután elárverezik a házat, az édesanyámhoz költözhetek, és egy barátom élelmez, akinél egyelőre korlátlan a hitelem."

Fotó: Tv2
Fotó: Tv2

Nádas úgy érzi, hogy már nincs rá szükség, de nincs is kedve újra színpadra állni. "Nincs kedvem viccelődni. Markossal sem állunk már újra színpadra, ebben ennyi volt. Remélem, hogy egyszer véget ér ez a nehéz időszak, de egyelőre méltósággal viselem a sorsomat. Engem nem kell sajnálni" - szögezte le a humorista.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.