Fekete Pákó körözött rendőrség eltűnt emberek gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eltűnt személynek nyilvánították Pákó kisfiát, Bencét, ugyanis nem tudni, hogy hol tartózkodik a gyermek.

Hiába szeretné végre magához ölelni kisfiát Pákó, nem teheti, sőt most már azt sem tudja, hogy hol keresse kisfiát. A gyerek már régóta nem jár abba az óvodába, ahol a bírósági határozat szerint átvehetné, ráadásul a lakhelye is megváltozott. Egyszerűen eltűnt a kisfiú és az édesanyja, P. Ágnes is.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"A múlt héten kérelmet adtunk be, hogy keressék meg a gyereket, ugyanis eltűnt. Sehol sem találom, és az édesanya a bírói felszólításra sem jelölte meg a tartózkodási helyét. Jogom lenne látni, mégsem tehetem" - tudtuk meg Pákótól, aki több mint egy éve várja, hogy magához ölelhesse kisfiát.

24 órán belül megvan Ördög Nóra utódjahttp://www.life.hu/legykepben/20121109-ordog-nora-az-xfaktor-musorvezetoje-terhes-24-oran-belul-megvan.htmlNem sikerült a műtét! Elhunyt a népszerű sorozatsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121108-clive-dunn-amerikai-sorozatsztar-elhunyt.htmlMeghalt a népszerű énekes édesapjahttp://www.life.hu/legykepben/20121109-fekete-david-a-megasztar-versenyzoje-enekes-apja-meghalt.htmlNem akar bátyja hátán felkapaszkodni Fenyő Iván húgahttp://www.life.hu/legykepben/20121108-fenyo-fruzsina-fenyo-ivan-magyar-szinesz-huga-nem-a-batyja.htmlÚjabb kulisszatitkok derültek ki Komár temetésérőlhttp://www.life.hu/legykepben/20121108-komar-laszlo-temetesere-titokban-erkezett-haza-masodik-hazassagabol-szarmazo-nagyfia.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.