Gubik Petra X-Faktor hasonlóság világsztár Molnár Szulita Barnicskó Vali énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétről hétre "világsztárok" tűnnek fel a szombat esti X-Faktor adásaiban. A Life.hu utánajárt, melyik világsztárra hasonlítanak a versenyzők.

A Like trió hölgyei igazi világsztár hasonmások: a vörös hajú szépség, Barnicskó Vali külseje és kisugárzásra is a Szex és New York Mirandájára hasonlít.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Örülök az összehasonlításnak Mirandával, hiszen ő a sorozat egyik meghatározó és különleges egyénisége. Mi hárman, akárcsak a sorozatbeli barátnők, mindent megbeszélünk, és ha úgy tartja kedvünk, vidáman 'csajoskodunk' egy finom kávé vagy tea mellett" - mesélte Vali a Life.hu-nak.

Molnár Szulitát mindenki Adele-hoz hasonlítja. Talán nem véletlen, hogy az énekesnő nagysikerű "Rolling in the Deep" című dalával jutott tovább a Like az első válogatón.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Adele, Miranda - Cynthia Nixon, Penelope Cruz

"Nekem már sokan mondták, hogy mennyire hasonlítok Adele-ra, bár ez nekem annyira nem tűnik fel, ezért nem is szoktam erre nagy hangsúlyt fektetni. Az összehasonlítás azonban megtisztelő, és remélem, nemcsak külsőleg, hanem hangi adottságokban is hasonlítunk egymásra" - mesélte a Life.hu-nak Szulita.

Gubik Petrát pedig Penelope Cruzhoz szokták hasonlítani. "Valóban mondták már nekem, hogy hasonlítok Penelope Cruzra, én pedig sosem tiltakoztam ez ellen" - mosolygott Petra az összehasonlításon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.