Meglepő családi titok derült ki a népszerű magyar műsorvezetőről - Sosem látott fotó

család Kútvölgyi Erzsébet titok szeretet D. Tóth Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő családi titkot árult el magáról D. Tóth Kriszta. A DTK Show népszerű műsorvezetője leleplezte, hogy a pótanyukája és kislányának pótnagymamája nem más, mint Kútvölgyi Erzsébet, a Vígszínház népszerű színművésze - tudta meg a Life.hu.

D. Tóth Kriszta számára a nagynénje, Kútvölgyi Erzsébet sokkal több, mint egy egyszerű családtag. Igazi pótanyuka, kislánya pótmamája, a családjuk szíve és lelke, akivel születése óta rendkívül szoros viszonyban van. "Lehetetlen összefoglalni, hogy mi minden nekünk Zsike. Nagynéni, keresztmama, anyu helyett anyu, Lolának nagyi helyett nagyi. A család szíve és lelke, aki úgy ölel magához, ahogy más nem tud. Ez a kedvenc fotóm kettőnkről. Boldog születésnapot, Kútvölgyi Erzsébet!" - írta a DTK Show népszerű műsorvezetője a legnépszerűbb közösségi oldalon.

Fotó: DTK Show, facebook.com
Fotó: DTK Show, facebook.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.