Meglepő! Az X-Faktor mentora segíti a TV2 felfedezettjét

konkurencia ellentmondás Malek Miklós Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy a két legnagyobb kereskedelmi csatorna állandó harcban áll egymással, úgy tűnik, ez nem akadályozza meg Malek Miklóst abban, hogy a TV2 felfedezettjét segítse. Az X-Faktor mentora ugyanis Radics Gigi, a Megasztár győztesének első albumán dolgozik a tehetséges énekesnővel.

Nem zavarja Malek Miklóst a két kereskedelmi csatorna közti rivalizálás. Az X-Faktor mentora folyamatosan együtt dolgozik a Megasztár felfedezettjével, Radics Gigivel, akinek épp most készíti első szólólemezét. A lemezt kiadó cég vezetője szerint Malek Miklós maga döntött úgy, hogy vállalja ezt az ellentmondást, és szeretne együttműködni Gigivel. "Minden lehetőséget megragadunk, hogy együttműködhessünk Malek Miklóssal, jelen helyzetben pedig ő mondott igent a megkeresésünkre. Úgy gondolom, Radics Gigit méltónak találja arra, hogy együtt dolgozzon vele, és érzése szerint ezzel az közös munkával kapcsolatban meg tudja védeni magát az RTL Klubnál" - mondta el a Borsnak a szakember.

Annyi bizonyos, hogy Gigi Vadonatúj érzés című lemezére Malek Miklós írta a Csak egy lány vagyok / Just go! című dalt, amelynek utómunkálatai is az X-Faktor mentorához kötődnek.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

A halállal néz farkasszemet Stohl András áldozatahttp://www.life.hu/legykepben/20121114-stohl-andras-magyar-szinesz-az-rtl-klub-sztarja-a-halalra.htmlMeghalt a híres magyar filmes, Xantus Jánoshttp://www.life.hu/legykepben/20121113-xantus-janos-filmes-az-eszkimo-asszony-fazik-rendezoje-meghalt.html30 évig ült a rács mögött Szita Bence gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20121113-szita-bence-gyilkosa-b-jozsef-30-eve-szinte-folyamatosan-bortonben.htmlKülön életet él Tóth Gabi mellbimbójahttp://www.life.hu/legykepben/20121113-toth-gabi-enekesno-mellbimboja-kulon-eletet-el.htmlTestvért tervez kislányának az énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121107-judy-kis-judit-a-groovehouse-enekesnoje-csodaval-hataros-modon-esett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.