Titokban Budapesten jártak a világsztárok

flamenco titok együttes taxis Gipsy Kings
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem egy nyilvános koncert miatt utazott  hazánkba a világhírű Gipsy Kings együttes. A legnagyobb titokban, a Ferrari vezetőségének budapesti találkozójára jöttek zenélni, de nem színpadon léptek fel, hanem ennél sokkal extrémebb környezetben. 

Hazánk egyik kedvenc célpontja a külföldi vállalatok céges rendezvényeinek. A Taxisvilág Hungary, ha a hátsó ülés beszélni tudna... című könyvből kiderül, hogy egy ilyen, profin megszervezett eseményre érkezett hazánkba a flamenco popdalokat játszó spanyol együttes.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"A hétköznapi ember nem is tudja, mennyi elit, felsővezetői találkozót tartanak Budapesten. Ilyenkor az ár egyáltalán nem szempont. A Ferrari vezetősége például titokban érkezett Pestre, senki sem tudta, hogy itt vannak, kivéve a Gipsy Kings tagjait, akik az autóikban zenéltek. "Hihetetlen volt! Mindegyik limuzinra jutott egy Gipsy Kings-tag" - mesélte Tibor, aki az egyik orosz energiaipari mamut vezetőit is fuvarozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.