Külföldön próbál szerencsét az RTL bombázója

oktató VV Gigi Való Világ oklevél képesítés jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét külföldi munka felé kacsintgat VV Gigi, de ezúttal nem táncolni szeretne. A táncosnő új szakmát tanult ki, ezzel próbálna szerencsét.

Nem egy exkluzív szórakozóhely, hanem egy fitneszterem lehet Gigi új külföldi munkahelye, ugyanis a táncoslány kitanult egy új szakmát, ami igazán nem nevezhető tömegszakmának: "Eddig csak hobbiból jógáztam, de annyira megtetszett az új, itthon még kevésbé ismert antigravitációs jóga, hogy edzői képesítést szereztem belőle. Egyelőre még nem oktatok, keresem a lehetőségeket mind itthon, mind külföldön. Az elmúlt időszakban elvégeztem egy alap sminkelési tanfolyamot is, ezt szeretném még folytatni, tökéletesíteni a tudásomat. Ennyi új szakmával a kezemben már újból külföld felé kacsintgatok, ehhez a spanyolnyelv-tudásomat is csiszolgatnom kell még. Szóval mióta itthon vagyok egyáltalán nem unatkozom."

www.facebook.com
www.facebook.com

Mi az az antigravitációs jóga?

Az antigravitációs jóga során jóga és egyéb nyújtó, levezető vagy éppen erősítő gyakorlatokat végzünk egy elasztikus anyagban, a hammockban, ami ráfekszik a testünk ívére.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.