Az X-Factor sztárjával csalta meg terhes barátnőjét a népszerű focista

terhesség csalódás Tulisa Contostavlos megcsalás félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Factor mentorával csalta meg terhes barátnőjét a népszerű brit focista, Danny Simpson, ráadásul a közös otthonukban. A megcsalt barátnő őrjöng.

Teljesen kikészült a népszerű focista Danny Simpson barátnője, a 25 éves Stephanie, miután megtudta, hogy a párja megcsalta őt az X-Factor mentorával, Tulisa Contostavlosszal.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Danny Simpson és Tulisa Contostavlos

A megcsalt nő épp háromhónapos terhes, második közös gyermeküket várja. Így érthető módon sokkot kapott, amikor meglátta azokat a fotókat, amelyek leleplezték párja félrelépését. Ráadásul az is kiderült, hogy a férfi a közös otthonukban lépett félre az X-Factor mentorával, Tulisával. "Az elmúlt hét évben Dannyvel többször voltak köztünk konfliktusok, de az utóbbi két évben már nagyon jó volt a kapcsolatunk. Nem szakítottunk, sőt, a második gyermekünket várjuk éppen. Tulisa belegázolt egy család életébe. Gyűlölöm őt és rettenetesen haragszom Dannyre" - fakadt ki Stephanie a The Sun magazinnak adott exkluzív interjújában.

Nézd meg a csalfa férfit és a hóditó x-factoros mentort itt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.