Könyörtelen vállalkozó a Jóban Rosszban jóképű dokija

vállalkozó Jóban Rosszban színész Kedvek Richárd civil szféra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 napi sorozatának jóképű, kedves pszichiátere a civil életben kőkemény vállalkozó.

Ahogy Kedvek Richárd kilép a színfalak mögül, a fehér köpenyes, megértő dr. Bezerédi Szilárd pszichiáter szerepéből azonnal átalakul. Belsőépítész, lakberendező cégének az igazgatása közben előjön belőle a könyörtelen, maximalista vállalkozó, aki csak tökéletes munkát hajlandó kiadni a kezéből.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Forgatás vagy színházi előadás után sokszor egész éjjel belsőépítészettel foglalkozom. Itt én vagyok a főnök, és nem ismerek kegyelmet. Nem olyan régen, az egyik munkámnál a csempéket nem úgy rakták fel a burkolók, ahogy kértem. Amikor megláttam, majdnem sokkot kaptam. Próbáltak bociszemekkel nézni rám, hátha megenyhülök, aztán alkudozni kezdtek, hogy így vagy úgy ki lehetne javítani a hibát, de én ezt a megoldást nem találtam megfelelőnek. Leverettem az méregdrága csempét' - nevetett a színész, akinek a honlapján lévő referenciamunkáiból is látszik, hogy nem ad ki akármit a kezéből. A nevéhez köthető csodaszép és modern, dizájnos lakásokra, házakra, üzletekre méltán lehet büszke.

Láttad már? Benne vagyunk a tv-ben!

Új munkakörben tűnt fel az ismert színészhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-meszaros-arpad-zsolt-ettermi-pult-moge-allt-kiszolgalni.htmlEgy szál punciban lépett színpadra Madonna (18+)http://www.life.hu/legykepben/20121121-madonna-amerikai-enekesno-egy-szal-punciban-lepett-szinpadra.htmlNincs előzetesben Bándy Kata gyilkosahttp://www.life.hu/legykepben/20121121-nincs-elozetesben-bandy-kata-gyilkosa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.