bosszú színész verekedés Jude Law
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Verekedésbe keveredett Jude Law. Az általában gáláns szerelmeseket alakító színész szerencsére csupán egy filmszerep kedvéért mutatta meg a lelkében rejtőző rosszfiút.

Verekedésbe keveredett Jude Law egy londoni utcán. A népszerű színész legújabb filmje kedvéért bocsátkozott heves szóváltásba partnerével, Dom Hemingway-jel. A hírek szerint a filmben Law egy gengsztert alakít, aki a sittről szabadulva megpróbál bosszút állni mindazokon, akik rács mögé juttatták. Az egyik férfival épp a nyílt utcán ugrik össze, kiüti a kezéből a poharat és üvöltözik vele.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jude Law máskülönben valóban nagyon jó fiú. Világsztárként rengeteg nőt megkaphatna, de ő ennek ellenére lojális típus. Erről nemrég az egyik női magazinnak nyilatkozott. "Szexszimbólumként, hódítóként élek a köztudatban, holott egyik sem igaz rám. A hosszú távú párkapcsolatokban hiszek és lojális típus vagyok" - árulta el magáról a sármos színész.

Szeretnéd látni Jude Law ördögi oldalát? Nézd meg az izgalmas forgatás képeit itt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.