X-Faktor énekesek Fehér Zoltán barátok sírás Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokaknak könnyeket csalt a szemébe Fehér Zoli kiesése a szombati élő show-ban. Legjobb barátja pedig nehéz szívvel búcsúzott tőle - tudta meg a Life.hu.

Fehér Zoli és Oláh Gergő igazi barátra találtak egymás személyében. A két énekes reménykedett, hogy ameddig csak lehet együtt haladnak a döntő felé, de a nézők másképp döntöttek. Zoli számára szombaton véget ért az X-Faktor.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Már a kezdetektől összetartó csapat voltunk, így számítottam rá, hogy lesz szomorkodás. Azt viszont nem gondoltam, hogy ennyire letörnek a fiúk a kiesésemtől. A végén még nekem kellett őket vigasztalnom. Gergővel egymás mellett volt a szobánk, mindketten családosok vagyunk, így könnyen szót értettünk. Ráadásul a tanulásban, a énektechnikákban is sokat tudtuk egymást segíteni. Mindenben számíthattam rá, igazán jó barátok lettünk és a kapcsolatot a jövőben is tartani fogjuk" - mesélte a Life.hu-nak Zoli.

"Nekem nem volt soha igaz barátom, de mindig vágytam rá, hogy legyen valaki a családomon kívül, akiben megbízhatok, akitől tanácsot kérhetek, és ha kell, mellettem áll. Most azonban úgy érzem, megtaláltam ezt az embert: FEHÉR ZOLTÁN, TE VAGY AZ ÉN LEGJOBB BARÁTOM!" - írta közösségi oldalán Gergő.

Kínos! Retteneteset villantott Kristen Stewarthttp://www.life.hu/legykepben/20121116-kristen-stewart-amerikai-szineszno-az-alkonyat-sztarja-rettenetes-ruhaban-jelent.htmlNem tudott elbúcsúzni édesanyjától a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121116-mezo-misi-a-voice-mestere-nem-tudott-elbucsuzni-az-edesanyjatol.htmlMilliókat bukott el az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121116-delhusa-gjon-magyar-enekes-milliokat-bukott-el-tozsden.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.