Testalkata miatt félt a kritikától a Voice dundi versenyzője

kritika Sudár Anita félelem tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sudár Anita hangjával lenyűgözte a Mestereket. A Voice túlsúlyos versenyzője nem véletlenül jelentkezett épp ebbe az énekversenybe, hiszen remélte, hogy mivel nem látják őt, ezért valóban csak a hangja dönti majd el a sikerét - tudta meg a Life.hu.


Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Azért jelentkeztem épp ebbe az énekversenybe, mert azt reméltem, hogy az alkatom miatt nem kerülök hátrányba" - árulta el a versenyző, akinek soha életében nem jelentett problémát túlsúlya. "Mindig is duci voltam, és emiatt sosem bántottak, mert az emberek mindig a személyiségemet látták és nem azt, hogy túlsúlyos vagyok. Jól érzem magam a bőrömben és csak akkor kezdek fogyókúrázni, amikor a felesleges kilók az egészségemet veszélyeztetik" - mondja Anita, aki képzetlen, ámde gyakorlott énekesként lépett a Voice színpadára, hiszen egy blueszenekarban énekel és gitározik.

Produkciójával sikerült is elbűvölni a Mestereket, a versenyző azonban ennek ellenére nem volt elégedett a teljesítményével. "Maximalista vagyok, főleg magammal, így aztán hiába jutottam tovább, hazafelé úton is azon gondolkoztam, hogy vajon mit csinálhattam volna jobban" - emlékszik vissza Anita, aki a Voice párbajadásában bizonyíthat legközelebb önmaga és a Mesterek előtt is.

A szexiparban dolgozik a valóságshow szőkeségehttp://www.life.hu/legykepben/20121119-a-hazasodna-a-gazda-egyik-szereploje-a-szexiparban-dolgozik.htmlEgymillió font értékű tetoválás van Kate Moss hátsójánhttp://www.life.hu/legykepben/20121119-kate-moss-amerikai-szupermodell-hatsojan-egy-millio-font-erteku-tetovalas.htmlÚjra kórházba került Schobert Norbi - Idén már nem lép a nyilvánosság elé!http://www.life.hu/legykepben/20121119-schobert-norbi-magyar-fitnesz-guru-ismet-korhazba-kerult-sulyos-influenzaval.htmlNem fél a konkurenciától a Voice Mesterehttp://www.life.hu/legykepben/20121119-malek-andrea-a-voice-mestere-nem-fel-a-konkurenciatol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.