nehéz döntés mentor Keresztes Ildikó Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már Keresztes Ildikó szakmai hitelességét kérdőjelezik meg azok a nézők, akik különböző fórumokon az X-Faktor mentorát szidják. Az énekesnőt azért éri rengeteg kritika, mert az ő mentoráltja a hetek óta alulteljesítő Zámbó Krisztián. Akad olyan, aki azt javasolja, hogy mentor és versenyző egyszerre távozzon a műsorból. Mindeközben Zámbó Krisztián barátnője is szítja a közhangulatot: a legnagyobb közösségi portálon a nézőket és egyes versenyzőket szidalmaz.

Keresztes Ildikó nehéz időszakot él meg. Az X-Faktor mentora volt az, aki úgy döntött, hogy Zámbó Krisztiánt magával viszi az élő show-ba, és azóta is igyekszik támogatni a hetek óta alulteljesítő fiút. Ez azonban lassan a szakmai hitelességét kérdőjelezi meg. A nézők közül nehezményezik, hogy Jimmy fia más, nála sokkal tehetségesebb versenyzőktől veszi el az esélyt. Több néző arra buzdítja a mentort, hogy versenyzőjével együtt távozzon a műsorból - tudta meg a Blikk. "Ildikó, éppen ideje lenne, hogy Krisztiánnal együtt távozzatok! Te választottad őt, a te felelősséged! Ha nem mentek, akkor a barátaimmal együtt oda fogunk menni, és megcsináljuk a balhét, mert már elegünk van. Hidd el, neked is jobb lenne, ha még időben rájönnétek, hogy nincs helyetek az X-Faktorban" - írta a nehéz helyzetben lévő mentornak az egyik néző. Keresztes Ildikó - érhető módon - teljesen kikészült az őt ért kritikáktól, de nincs mit tennie, küzdenie kell a mentoráltjáért még ebben a helyzetben is.

Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence
Forrás: RTLKLUB / Bársony Bence

Mindeközben Zámbó Krisztián barátnője, Zsuzsa a legnagyobb közösségi oldalon kifakadt és nekirontott a barátját szapuló nézőknek. Csobot Adélt egyenesen "seggriszálónak", Szabó Dávidot "repedtfazék hangúnak" titulálta. "Úgy gondolom, teljesen őszintén, hogy van, aki jobban produkál a színpadon, de az nem azt jelenti, hogy jobb Krisznél, de az biztos, halál unalmas! Szerintem inkább nincs helye ott a seggriszáló Adélkának, meg a repedtfazék hangú Dávidnak, meg még mondhatnám! Tudod, az az érdekes, ha nem irigyek Kriszre, akkor miért foglalkoznak mindig csak vele? Aki meg azt mondja, hogy nem tud énekelni, azoknak ajánlanám kedves figyelmükbe a Youtube-ot, ott azért meg lehet hallgatni a repertoárját! De azt tudom, hogy akármi akárhogy lesz, ő fogja a legjobb koncerteket nyomni, és ő lesz az, aki ugyanilyen közvetlen marad, és veletek együtt fog bulizni! Ennyi!" - írta a lány, aki ezzel vélhetően többet ártott párjának, mint amennyit használt.

A szexiparban dolgozik a valóságshow szőkeségehttp://www.life.hu/legykepben/20121119-a-hazasodna-a-gazda-egyik-szereploje-a-szexiparban-dolgozik.htmlEgymillió font értékű tetoválás van Kate Moss hátsójánhttp://www.life.hu/legykepben/20121119-kate-moss-amerikai-szupermodell-hatsojan-egy-millio-font-erteku-tetovalas.htmlÚjra kórházba került Schobert Norbi - Idén már nem lép a nyilvánosság elé!http://www.life.hu/legykepben/20121119-schobert-norbi-magyar-fitnesz-guru-ismet-korhazba-kerult-sulyos-influenzaval.htmlNem fél a konkurenciától a Voice Mesterehttp://www.life.hu/legykepben/20121119-malek-andrea-a-voice-mestere-nem-fel-a-konkurenciatol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.