Legerszki Krisztina Jánosi Dávid válás szakítás félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszatért családjához Jánosi Dávid, miután két év után véget ért Legerszki Krisztinával való kapcsolata. Úgy tűnik, hogy a Jóban Rosszban színésze a gyermekeit és édesanyjukat választotta, akit azonban érthető módon nagyon megviselt az elmúlt időszak.

Nemrég bombaként robbant a hír, hogy a Jóban Rosszban szerelmespárja, Jánosi Dávid és Legerszki Krisztina útjai szétváltak. A férfi két éve sorozatbéli csinos partneréért hagyta ott párját és gyermekeit, Vencelt és Márkot, akikkel az elmúlt időszakban nem volt igazán teljes a kapcsolata. "Valószínűleg nem maradtam teljes értékű apa a szemükben, bár nagyon szeretném, ha ez nem így lenne. Nehéz dolog ez, és nagy dilemma. Nehéz erről beszélni, mert nem találkozunk túl sokat. Ez nem megy egyik napról a másikra, és mi még két év után is ott tartunk, hogy várunk. Senkit sem lehet hibáztatni, egyszerűen csak türelmesnek kell lenni" - mondta tavasszal. Azóta azonban a színészpár szakított és a kétgyermekes családapa visszatért egykori párjához, gyermekei anyjához, akit azonban megviseltek az elmúlt viharos időszak eseményei és látványosan lefogyott. Jánosi azonban látszólag nagyon jól van, hiszen egyre többet beszél gyermekeiről és párjáról, Eszterről - tudta meg a Blikk.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.