A családja is gyenge énekesnek tartja Zámbó Krisztiánt

gyenge Zámbó Krisztián kellemetlen helyzet rossz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nemcsak a tévénézők, de a saját családja is úgy véli, hogy Zámbó Krisztián gyenge énekes, akinek nem szabadna megnyernie az X-Faktort.

Már nem csupán a tévénézők, de Zámbó Krisztián családja is úgy érzi, hogy a fiú gyenge énekes, meg sem közelíti az édesapját és egyenesen ciki lenne, ha ő nyerné meg az X-Faktort. Ennek ellenére azonban hétről hétre ő kapja a legtöbb szavazatot. "Úgy tudom, hogy toronymagasan a gyerek kapja a legtöbb szavazatot, a többiek meg sem közelítik. Nem tudják legyűrni, akármilyen gyenge is Krisztián. Milyen kellemetlen lenne, ha a szavazatok után ő nyerné meg a műsort! Szerintem ez az RTL Klubnak is kínos lenne. Pedig természetesen nem ő a legjobb. Úgy gondolom, az lenne a korrekt, ha Antal Timi végezne az élen" - mondta el véleményét a Borsnak Zámbó Tihamér hozzátéve, hogy mindannyian tudják: Jimmy emléke miatt érkezik annyi szavazat a folyamatosan hamisan éneklő, alulteljesítő fiúra. "Nemcsak Krisztián, az országban senki más nem képes arra a teljesítményre, amit Jimmy tudott. A másik nagybácsi, Árpy is tisztában van azzal, hogy Krisztián sosem ugorja át az apja által magasra tett lécet. Megpróbálja kihozni magából a maximumot, de senki ne várja el tőle, hogy olyan lesz, mint Jimmy, ez butaság. Az emberek kétszáz százalékot várnak el tőle, de nem fogja tudni teljesíteni" - tette hozzá Tihamér.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Félelmetesen néz ki! Charlize Theron döbbenetesen megváltozotthttp://www.life.hu/legykepben/20121120-charlize-theron-amerikai-szineszno-rettenetesen-nez-ki.htmlVisszatért családjához a TV2 csalfa sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121121-janosi-david-a-joban-rosszban-sztarja-es-legerszki-krisztina-a.htmlElárulta titkát! Gyermekre vágyik Anne Hathawayhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-anne-hathaway-amerikai-szineszno-a-nyomorultak-foszereploje-gyermekre-vagyik.htmlCickókat villantott! Egy férfival és egy nővel is csókolózott a botrányhősnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121120-katie-price-amerikai-botranyhosno-melleket-villantott-es-novel-es-ferfival.htmlFegyencedzéssel tökéletesíti alakját a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121116-baratok-kozt-gyebnar-csekka-szineszno-fegyenc-edzessel-tartja-karban-alakjat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.