Oláh Ibolya anyagi nehézség Megasztár énekesnő sztár tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anyagilag és fizikailag is padlóra került Oláh Ibolya, aki idegrendszeri problémáira folyamatosan gyógyszert szed, ám ennek ellenére sokszor kiszámíthatatlan a viselkedése, épp ezért jelenleg egyetlen felkérése sincs. A Megasztár egykori versenyzőjének időnként kenyérre sem telik.

Láttad már? Benne vagyunk a tv-ben

Padlóra került Oláh Ibolya. Az öntörvényű énekesnő idegrendszeri problémákkal küzd, amelyekre gyógyszert szed, ám ennek ellenére sem könnyű vele együtt dolgozni. Legutóbbi menedzsere nemrég kiadta az útját, és az Aida című musical főszerepét is elvették tőle ingadozó teljesítménye miatt. A Megasztár egykori énekesnőjének most egyátalán nincs munkája, ezért időnként kenyérre sincs pénze, és ha a helyzet nem változik, akár utcára is kerülhet. "Alig tudok gondoskodni magamról. Sajnos sok az albérletem hátraléka, kiszámíthatatlan, milyen körülmények várnak rám, de nem akarok panaszkodni, tízezrekkel van ez mostanság így" - árulta el a Blikknek.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Szerelmes levelekkel bombázzák az X-Faktor csinos versenyzőithttp://www.life.hu/legykepben/20121119-xfaktor-like-egyuttes-vali-szulita-petra-szerelmes-leveleket-kap.htmlKiborult a Voice Mestere - Sírva vonult ki a stúdióbólhttp://www.life.hu/legykepben/20121121-mezo-misi-a-voice-mestere-kiborult-nem-birta-a-feszultseget.htmlKismárolná-e Somlóból a tehetséget Mező Misi?http://www.life.hu/legykepben/20121122-somlo-tamas-65-szuletesnapi-bulija-mezo-misi-smarolnae-a-voice.htmlEgészségét áldozta a rénszarvasokért a rádiós műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121122-harsanyi-levente-music-fm-musorvezetoje-jotekonysagi-hokimeccsen-vett-reszt-a.htmlLelőtték! Agyhalott a népszerű, világbajnok sportolóhttp://www.life.hu/legykepben/20121122-hector-macho-camacho-vilagbajnok-boxolo-agyhalott-lelottek.htmlKüzd az előítéletek ellen a Voice szőke ügyvédnőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121119-dr-peter-barbara-a-voice-versenyzoje-szoke-ugyvedno-kuzd-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.