Az X-Faktor mentora haláláig ápolta édesapját

elvesztés halál X-Faktor mentor Nagy Feró édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész édesapja 76 évesen, agydaganatban halt meg. Az utolsó három hónapot együtt töltötte fiával, a "nemzet csótányával".

Láttad már? Benne vagyunk a tévében


Kiderült, hogyan ápolta a Nagyvárosi Farkas bőrébe bújt vidéki "gyerek" gyógyíthatatlan apukáját, hogyan nyugtatgatta a halál árnyékában félve meghúzódó öregurat, aki ekkor már zavart volt, nehezen ment vele a beszélgetés.
"Félt, ezért nyugtattam, magamhoz szorítottam, itt vagyok apa, nyugi, ne félj, mondtam neki!" - vallott megható őszinteséggel egy újonnan megjelent heti magazin hasábjain Feró.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu


"Szerettem, tiszteltem az apámat, mert volt annyi sütnivalója, hogy engem és a húgomat taníttasson, hogy ne azt a sorsot éljük, amit ő... Aztán persze a nagy kérdés, hogy jobb élete van-e egy celebnek, egy sztárnak, mint egy munkásembernek?" - teszi fel a kérdést az X- Faktor mentora, aki évekig őrizgetett egy emléket szerett édesapjától.
"Apám szeretett sakkozni, de elveszett az egyik futó. Fából faragott egyet. Sokáig őriztem, aztán eltűnt. Semmi nem maradt utána" - idézi Nagy Feró az emlékeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.