Caramel segíti a Voice nehéz anyagi helyzetben lévő versenyzőjét

Caramel Molnár Ferenc Caramel anyagi helyzet The Voice segítség énekverseny tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztos megélhetést és az énekesi karrier lehetőségét adta Caramel a Voice-ból kiejtett versenyzőjének, Solt Klaudiának. A lány a jövőben egykori Mestere mögött fog vokálozni - tudta meg a Life.hu.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Hatalmas lehetőséget adott Caramel az egyik versenyzőnek, Solt Klaudiának, aki a Voice első párbajadásában esett ki. A tehetséges, de nehéz körülmények közül érkezett lány Caramel vokalistájaként kezdheti meg a karrierjét - tudta meg a Life.hu. "Klaudia nagyon tehetséges és nagyszerű személyisége van, ráadásul hangzásában is erősíti a csapatomat, ezért döntöttem úgy, hogy a vokalistámnak választom. Hasonló a sorsunk, ezért jólesik, hogy segíthetek neki a karrierje elindításában. Az előttünk álló koncertek anyagi biztonságot is adnak majd neki" - árulta el Caramel. A Voice-ból kiesett versenyzőt ma már nem is bántja, hogy neki kellett távoznia a versenyből.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"A párbaj után nagyon fájt, hogy nem az én nevemet mondták. Caramel ugyan a fülembe súgta utána, hogy segíteni fog, de meg se fordult a fejemben, hogy erre gondol. Most, hogy már tudom, a példaképem vokalistájaként dolgozhatok, nem is bánom, hogy kiestem. Önbizalmat ad, hogy Caramel hisz bennem és segít nekem, hogy fejlődhessek" - árulta el Klaudia, aki Oroszlányból felköltözött a fővárosba, ahol egykori versenytársainál húzza meg magát. "A párbajellenfelem, Quan is befogadott néhány napra, de a terveim szerint Bakonyi Zsolttal fogok összeköltözni, aki szintén a Voice versenyzője" - tette hozzá a tehetséges lány, aki már meg is kezdte a próbákat egykori Mesterével, akivel már a héten színpadra áll, és a tervek szerint ott lesz Caramel decemberi nagykoncertjén is.

Túszul ejtették az X-Factor mentorát?http://www.life.hu/legykepben/20121127-simon-cowell-az-xfactor-mentora-atveres-aldozata-lett.htmlElhunyt a népszerű színésznő - 59 éves volthttp://www.life.hu/legykepben/20121127-deborah-raffin-amerikai-szineszno-meghalt.htmlBörtön helyett szépülni készül az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121126-gyozike-hasplasztikara-keszul-pecsett-a-da-vinci-klinikan-januarban-drtizedes.htmlVáratlanul hazaköltözött a sztárpárhttp://www.life.hu/legykepben/20121123-benedek-tibor-haromszoros-olimpiai-bajnok-vizilabdazo-es-felesege-epres-panni.htmlElső gyermekét várja Kristen Stewart az Alkonyat sztárja?http://www.life.hu/legykepben/20121127-allitolag-elso-gyermeket-varja-robert-pattinsontol-az-alkonyat-sztarja-kristen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.