Undorodott férjétől az énekesnő, ezért szokott rá a kábítószerre

házasság Atomic Kitten Kerry Katona énekesnő kábítószerfüggő botrány undor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő titkokat árult el magáról a félig magyar énekesnő és műsorvezető, Kerry Katona. Bevallotta, hogy csak bekokainozva tudott szexelni volt férjével, Mark Crofttal.

Kerry Katona, magyar származású énekesnő az Atomic Kitten nevű zenekar alapítótagjaként lett ismert, később műsorvezetőként próbálkozott, de tagadhatatlan, hogy a legtöbbször botrányos magánéletével került a bulvárlapokba.

Őszinte vallomásokkal teli önéletrajzi kötetében arról is beszámol: soha nem kívánta férjét. "A valós oka, hogy drogokat használtam, mindössze az, hogy le tudjak feküdni vele" - mondta Kerry a brit New magazinnak.

Az énekesnő arról is beszélt, hogy még mindig elborzad az undortól, ha Markra gondol, akitől pedig két gyermeke is született: Heidi és Max. "Fizikailag éreztem betegnek magam tőle. Egy dolog szolgál a javára: csodaszép gyerekeket csinált nekem.

A könyvben a sztár beszámol arról is, hogy két sikertelen házassága és drogfüggősége végül öngyilkossági kísérlethez vezetett. A megmenekülésében nagy szerepet játszott a szerencse, Kerry ugyanis maga állítja: 30 éves korára már halottnak kellett volna lennie. A könyvből kiderül, sosem szerette Markot, előző este ugyanis, hogy a férfi megkérte a kezét, még akkori volt párjának, Brian McFaddennek könyörgött az énekesnő, hogy fogadja vissza őt, csakhogy a férfi akkor már Delta Goodrem ausztrál énekesnővel járt - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.