Sokkoló! Rettenetes sérüléseket szenvedett Halle Berry volt pasija - Fotóval

távoltartás brutális kegyetlenség Gabriel Aubry verekedés Halle Berry sérülés Olivier Martinez kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetesen néz ki Halle Berry expasija, Gabriel Aubry, aki hálaadás napján brutálisan összeverekedett a színésznő vőlegényével, Olivier Martinezzel.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Ahogy azt a Life.hu is megírta, hálaadás napján brutálisan összeverekedett Halle Berry egykori párja, Gabriel Aubry és vőlegénye, Olivier Martinez. A színésznő expasija azt állítja, hogy Martinez halálosan megfenyegette: "Ha nem takarodsz Párizsba, megöllek" - üvöltötte a verekedés hevében. A dulakodásnak köszönhetően mindkét férfi kórházba került, ám Aubry járt rosszabbul: bordatörést szenvedett és azóta is kék-zöld foltokkal van tele az arca, és fekete duzzanat van a bal szeme helyén. Az eset épp akkor történt, amikor Aubry hazavitte Berryvel közös, 4 éves lányukat, Nahlát a színésznő otthonába.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Gabriel Aubry és Halle Berry

A verekedést követően egy bíró átmenetileg eltiltotta Aubryt a színésznő otthonától, de a hét elején Halle Berry tartós távoltartási eljárást indított volt párja ellen, amit Aubry sem hagyott szó nélkül: a történtek ellenére meg akarja szerezni kislányuk felügyeleti jogát. Nézd meg a sokkoló képeket a modell sérüléseiről itt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.