Rettenetes! Testi fenyítés áldozata lett a szép magyar színésznő?

színésznő verés DTK Show Ónodi Eszter áldozat testi fenyítés D. Tóth Kriszta sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ónodi Eszter legújabb filmje kedvéért keményen edzette a testét, amely tele lett kék-zöld foltokkal. A szép színésznő ismerősei meg voltak győződve róla, hogy testi fenyítés áldozata lett - tudta meg a Life.hu a DTK Show csütörtöki adásának felvételén.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Artistanőt alakít új filmjében Ónodi Eszter, aki a szerepért hónapokon keresztül edzette magát a legkeményebb módszerekkel. A szép színésznő D. Tóth Krisztának mesélt arról, milyen testi és lelki megpróbáltatásokon ment keresztül a hiteles alakítás érdekében - tudta meg a Life.hu.

Fotó: DTK Show
Fotó: DTK Show

Ónodi Eszter és Jávor Babett

Ónodi Eszter, az Aglaja című új Deák Krisztina-film főszereplője a legnagyobb hollywoodi sztárokhoz méltó fegyelmezettséggel alakította hónapokon keresztül testét azért, hogy hiteles legyen az artistanő szerepében. "Tele voltam kék-zöld foltokkal, azt hiszem, senki nem hitte el, hogy nem egy testi fenyítés áldozata vagyok" - idézte fel a forgatás embert próbáló heteit. A DTK Show-ban az Aglaja másik főszereplője, a 11 éves Jávor Babett azt is elfecsegte, hogy a mamáját alakító Eszternek nem ez volt az egyetlen megpróbáltatása: a színésznőben a kislány tartotta a lelket, amikor egy meglehetősen gyomorforgató jelenetben kellett helytállnia, miközben mindketten küzdöttek az undorral. A csütörtöki adásból az is kiderül, hogyan alakult ki olyan különleges kapcsolat kettejük között, hogy Eszter szinte a lányának érzi a kislányt, aki anyának szólítja őt azóta is.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.