Véget nem érő születésnapi köszöntés az X-Faktor házban

köszöntés X-Faktor torta meglepetés Oláh Gergő születésnap énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor házban mindig nagy a sürgés-forgás, ha valakinek szülinapja van. A héten Gergő volt a soros, akihez óránként érkeztek a meglepetések - tudta meg a Life.hu.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében


www.facebook.com/Oláh Gergő
www.facebook.com/Oláh Gergő

Oláh Gergő megállíthatatlanul menetel előre szombatonként az X-Faktor élő show-jában. A héten azonban kis időre lazíthatott és kiélvezhette a szülinapjára szervezett meglepetésbulit, természetesen meglepetésvendégekkel.
"Ilyen csodálatos szülinapom még nem volt, először a szüleim és a tesóim leptek meg egy x-faktoros tortával. Azt követően újabb meglepetés következett, a legnagyobb. Amikor visszaértem otthonról Pestre, bekopogott hozzám Takács Nikolas két különleges ajándékkal a kezében, és persze emellett rengeteg jó tanáccsal. Nikolas után ismét kopogtak, jöttek a srácok, tortával, ajándékokkal és sok jókívánsággal" - írta Gergő a közösségi oldalán.
Az énekes számára a legnagyobb ajándék mégiscsak az lenne, ha a héten is sikerülne továbbjutnia. Ha a nézők beszavaznák a négy legjobb versenyző közé, onnan már csak egy lépés választaná el a dobogós helyezéstől.

www.facebook.com/Oláh Gergő
www.facebook.com/Oláh Gergő


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.