Szüzen nősült meg a TV2 középkorú műsorvezetője

házasság műsorvezető Mokka szüzesség nősülés indiai kultúra Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshi Bharat elárulta a TV2 Mokkájában, hogy nem kapkodta el a házasélet megkezdését az életében. A műsorvezető ugyanis 24 éves volt, amikor megnősült, és előtte nem volt szexuális kapcsolata egy hölggyel sem.

Sztárok, akik a megjelenésükkel tették magukat nevetségessé. A legszörnyűbb divatbakik! - Képek itt


Féltékeny egymásra a Voice ikerpárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121127-szecsi-saci-a-voice-versenyzoje-es-szecsi-bobe-a-voice.htmlSzörnyű balesetet szenvedett a magyar olimpikonhttp://www.life.hu/legykepben/20121127-kasas-tamas-olaszorszagban-autobalesetet-szenvedett.htmlLetartóztatta az FBI Leonardo DiCapriothttp://www.life.hu/legykepben/20121129-leonardo-dicaprio-amerikai-szineszt-letartoztatta-az-fbi.htmlMegmutatta nemrég született kisfiát az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121129-megmutatta-nemreg-szuletett-kisfiat-kiraly-l-norbi-enekes-az-xfaktor.htmlDemi Moore kétszer annyi idős, mint új játszópajtásahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121128-demi-moore-ketszer-annyi-idos-mint-uj-jatszopajtasa-vito-schnabel.htmlJeffrey Dahmer, a nekrofil és kannibál (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/20121128-sorozatgyilkos-gyilkossag-jeffrey-dahmer-a-nekrofil-es-kannibal.htmlUgyanolyan gyönyörű Jessica Alba kislánya, mint a színésznőhttp://www.life.hu/anyaskodj/ovisoklettetek/20121128-jessica-alba-kislanya-anyukajatol-orokolte-a-szepseget.htmlEurópai átok - ettől a betegségtől szenvedünkhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121128-europai-atok-ettol-a-betegsegtol-szenved-mindenki-a-kontinensen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.