Alkoholista az amerikai színésznő - napi két liter vodkát iszik

Lindsay Lohan színésznő alkoholizmus botrány sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már egyértelműen kijelenthető: alkoholista Lindsay Lohan. Az egykor jobb sorsot remélő gyerekszínészből botrányhőssé nőtt Lindsay állítólag napi két liter vodkát megiszik.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Egyre mélyebbre csúszik Lindsay Lohan. A botrányairól elhíresült 29 éves színésznő aggasztó anyagi problémái elől az alkoholba menekül.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az egykor gyerekszínészként feltűnt, nagy reményű Lohan az utóbbi években csak azzal került az újságok címoldalára, ha részegen vezetett, börtönbe került, vagy éppen verekedésbe keveredett, és úgy fest, mintha a koránál 20 évvel idősebb lenne. Valószínűleg sem ezekkel, sem az egyre súlyosabb anyagi gondokkal nem képes szembenézni és megbirkózni, ezért nyúlt újra az alkoholhoz. "Napi két liter vodkát is megiszik. Hónapok óta masszívan iszik. Aggódva figyeljük, hogy vajon hová vezet mindez" - árulta el egy közeli ismerőse.

Orrtúrás közben zavartuk meg Vastag Csabáthttp://www.life.hu/legykepben/20121130-orrturas-kozben-zavarta-meg-vastag-csabat-az-xfaktor-enekeset-a.htmlFelkészült a munkanélküliségre az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121201-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-felkeszult-a-munkanelkulisegre.htmlRózsa György segít a Bora Borán gyermekével fogságba esett magyar asszonynakhttp://www.life.hu/legykepben/20121129-rozsa-gyorgy-magyar-musorvezeto-segit-a-fogsagba-esett-nonek.htmlFizikai erőszak és rekedt Henderson Dávid a Voice párbajánhttp://www.life.hu/legykepben/20121130-fizikai-eroszak-rekedt-henderson-david-es-fatima-sikere-a-voice.htmlApró bikinibe szuszakolta magát az X-Factor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121127-mel-b-a-spice-girls-egykori-tagja-aprocska-bikiniben-mutatkozott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.