konfliktus feszültség Weisz Viktor párbaj párharc Perutek János The Voice
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véresen komoly, valós feszültség alakult ki a Voice két versenyzője között, akik a párbajon fizikailag is egymásnak estek. Az ellenfelek közt izzott a levegő - tudta meg a Life.hu.

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!

Valódi, véresen komoly feszültség volt Weisz Viktor és Perutek János között, akik a Voice párbaja során valóban úgy érezték, mintha a szorítóba léptek volna. A két férfi a párviadal során fizikailag is egymásnak ment. "Nem játszottuk meg, valóban feszültség volt köztünk. Amikor kiderült, hogy egymás párbajellenfelei leszünk, Peru azonnal a tudtomra adta, hogy nem leszünk barátok. Így aztán bár nem vagyok feszkós ember, nem volt más választásom, én is felvettem a kesztyűt" - árulta el a Life.hu-nak Weisz Viktor, aki később győztesen került ki a párharcból, de addig sok kemény pillanaton ment keresztül.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A próbák során ellenfele még a lengőbordájának is nekiszaladt, amitől Viktorban hirtelen a szó is benne szakadt. "Az a férfias párharc, amit a nézők a színpadon láttak, nem megjátszott, hanem őszinte küzdelem volt. És bár a show-nak jót tett, de az éneklésnek nem, mert a dalra nem tudtunk eléggé koncentrálni - ahogy azt a zsűritagok is szóvá tették. A párbajt követően, amikor a feszültség mindkettőnkből kiment, Peruval tisztáztuk a helyzetet, de abban biztos vagyok, hogy barátok vagy cimborák ezután sem leszünk" - szögezte le az élő show-ba továbbjutott versenyző.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.