Ismét nyerő pozícióba került a színész, már humorizál is börtönbüntetésén

színész Stohl András hajtó fogathajtás lovas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hibátlan kört teljesítve nyerte meg Stohl András egy hétvégi Lovas Világkupa fogathajtó sztárfutamát. Segédhajtója nem más, mint Lázár Vilmos hétszeres világbajnok volt.

Az utóbbi években a Lázár Zoli segédkezésével induló hajtók végeztek az élen, idén ezt a tendenciát Stohlék megfordították.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Lázár Vilivel, aki testvérénél sokkal megfontoltabb versenyző, elhatároztuk, hogy borsot törünk Zoli orra alá, aki az ördöghajtó. Ez sikerült is, ezért különösen nagy boldogsággal tölt el a győzelem. De még nagyobb öröm volt látni, ahogy minden induló közülünk őszintén szurkolt a többieknek, és együtt örültünk minden teljesített akadálynál. Jó lenne, ha az egész országban mindenki tudna örülni a másik ember sikerének " - kommentálta a színész győzelmét, majd hozzátette. "Úgy tűnik, hogy egyéb elfoglaltságaim miatt ezen a versenyen csak minden második évben tudok részt venni" - humorizát Stohl a verseny után arra utalva, hogy az elmúlt évben a verseny ideje alatt épp börtönbüntetését töltötte. Stohl két évvel ezelőtt már indult a versenyen, akkor nem ő, hanem Pataky Attila lett az első.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.