Véres karmolások és kék-zöld foltok csúfítják Csobot Adélt

idegesség X-Faktor Csobot Adél karmolás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adélt szívesen bújtatják miniruhába az X-Faktor adásokban, ami nem csoda: a 18 éves lánynak csinos lábai vannak. Azzal viszont nem számoltak, hogy a szombati adásban így leleplezik Adél egyik születési hibáját is.

Az X-Faktor döntőse nemrég Marilyn Monroe bőrébe bújt, ám a legendás sztárral ellentétben ő eldöntötte, nem vetkőzéssel teremti majd meg hírnevét. Adél lábai viszont kicsit sem szégyellősek, és a stylistok szívesen mutogatják a 18 éves lány végtagjait, annak ellenére, hogy azokat hegek és kék-zöld foltok borítják. A szombati adásban erre nemcsak a nézők lehettek figyelmesek, hanem az After-X műsorvezetője, Istenes Bence is, aki rákérdezett a rejtélyes foltok eredetére.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Sztárok, akik jól beégették magukat - Nézegess a képeket!



"Az egyik születési hiba, szörnyű vagyok, tudom. A másik a múltkori, kanapéról való leesés nyoma. Én egy ilyen lány vagyok. Tényleg, én mindig is ilyen peches voltam" - idézte Adél szavait a BorsOnline. Adéllal egyébként rendszeresen történnek ilyen balesetek, hiszen állandóan rohan, pörög, így nem csoda, ha sérüléseket gyűjt. A bulvárlap tudni véli azt is, hogy a versenyző alsó lábszárán látható vágásokat nem egy gyorsan elvégzett borotválás okozta, hanem Adél maga. A lány állítólag idegességében vakarta ki a lábát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.