fodrásztanuló baba Való Világ terhes VV Veronika gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Veronika hónapok óta nem szerepel sehol, akik pedig az utcán látták határozottan állítják, hogy a ValóVilág egykor fekete, ma már szőke démonja kikerekedett.

Nemcsak kiszőkült, de kissé ki is kerekedett az elmúlt pár hónapoban VV Veronika. A fodrásznak tanuló egykori villalakóról utoljára egy napilapban láthattunk képeket törökországi nyaralásáról, ahová kedvesével utazott el. "Igen, kissé megnőtt a pocakom, többen is szóvátették, de nem várok babát" - hárította el kérdésünket Veronika, aki továbbra is a fodrásziskola szorgalmas tanulója. "Tudatosan tűntem el, egy kis nyugalomra vágyom. Időközben csak annyi változás történt az életemben, hogy a hajamat világosról sötétszőkére festettem. A barátom is ugyanaz, akivel szeptemberben nyaralni voltam. De elárulom, hamarosan újból beszélni fognam rólam" - sejtelmeskedett Veronika.

facebook.com/vvveronika
facebook.com/vvveronika


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.