halál Hollósi Frigyes Kisváros (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Hollósi Frigyes Jászai Mari-díjas magyar színész, a Magyar Köztársaság Érdemes Művésze. 71 éves volt.

Hollósi Frigyes hetvenegy éves volt. 1962-ben szerződött a Szolnoki Szigligeti Színházhoz, 1980-1982 között a Nemzeti Színházban játszott. 1982-ben a budapesti Katona József Színház alapító tagja volt, 1994-től 2001-ig ismét itt játszott.

Forrás: MTI/Kallos Bea
Forrás: MTI/Kallos Bea

Hollósi Frigyes halálának hírét a Nemzeti Színház tette közzé: ,,A Nemzeti Színház társulata mély fájdalommal tudatja, hogy szeretett kollégánk, pályatársunk, barátunk, a mi Fricink, Hollósi Frigyes Jászai Mari-díjas színművész, Érdemes Művész, a Magyar Köztársasági Érdemrend Kiskeresztjének kitüntetettje 2012. december 5-én meghalt. A Nemzeti Színház és a Katona József Színház saját halottjának tekinti. Búcsúztatásáról később adunk tájékoztatást".

Borzasztó! Elveszett Benedek Tibor kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20121205-benedek-tibor-magyar-sportolo-kislanya-ginevra-elveszett-a-tengerparton.htmlNyugdíjba megy Angelina Joliehttp://www.life.hu/legykepben/20121205-angelina-jolie-amerikai-szineszno-bejelentette-hogy-hamarosan-nyugdijba-megy.htmlBabát vár vagy csak meghízott a ValóVilág szőkéje?http://www.life.hu/legykepben/20121204-vv-veronika-babat-var-vagy-csak-meghizott.htmlPénzre váltja szenvedéseit a magyar sztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121205-balint-antonia-magyar-sztar-penzre-valthatja-szenvedeseit.htmlKórházba került a TV2 sztárjának kislányahttp://www.life.hu/legykepben/20121205-hajdu-peter-a-frizbi-musorvezetoje-es-sarka-kata-magyar-celeb.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.