Mező Misi Ladányi Patrícia Pákai Petra duci túlsúly The Voice sztár versenyző énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kissé duci Pákai Petra a modell alkatú, fiatal Ladányi Patríciát kapta ellenfelének a Voice ma esti párbajában. A két versenyző külseje közti különbségre még a mesterük, Mező Misi is megjegyzéseket tett - tudta meg a Life.hu.

Komoly lelki nyomás alatt volt a párbajra való felkészülés során a duci, de hihetetlenül energikus Pákai Petra, aki a nála fiatalabb, hamvas, modell alkatú Ladányi Patríciát kapta párbajellenfelének. Még a mesterük, Mező Misi is kihangsúlyozta a köztük lévő testi különbséget - tudta meg a Life.hu.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Hogy a párbaj végkimenetelére hatással volt-e mindez, és hogy végül melyikük jutott tovább az élő show-ba, kiderül a Voice ma esti adásából. "Te egy kicsit idősebb, duci lány vagy, te, Patrícia meg egy modell alkatú, fiatal, csinos csaj. Dobd be magad!" - biztatta Patríciát Misi, miközben Petra is ott állt, és végighallgatta ezt a finom kritikát. Csak belső tartásának és tapasztalatainak köszönheti, hogy nem omlott össze a hallott szavak hatására. "Nincs problémám azzal, hogy Misi a versenytársam csinosságát kihangsúlyozta. Ez egy teljesen szubjektív dolog, hogy ki mit lát szépnek. Engem a testalkatom miatt rengeteget bántottak már, de megtanultam szeretni önmagamat, így egy ilyesfajta megjegyzés sem billent ki a lelki egyensúlyomból" - mondta el a Life.hu-nak Petra.

Meglepő dolgot művelt a kamerák előtt az ismert magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121205-dtoth-kriszta-a-dtk-show-musorvezetoje-meglepo-dolgot-muvelt-dlra.htmlHidegvérrel készül párbajozni az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121203-xfaktor-csobot-adel-nem-fel-a-parbajoktol.htmlPlasztikáztatott a Voice versenyzője - 70 kilót fogyott előttehttp://www.life.hu/legykepben/20121204-mohamed-fatima-a-the-voice-versenyzojenek-immunrendszere-gyomorgyuruje-miatt-meggyengult.htmlA Mikulás mindent tud a sztárcsemetékrőlhttp://www.life.hu/legykepben/20121206-sztarcsemetek-talalkoztak-a-mikulassalkaszas-geza-hujber-ferenc-csisztu-zsuzsa.htmlNem ehet csokimikulást a sztárpár kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/20121206-majka-es-dundika-kisfia-nem-ehet-csokimikulast-de-talalkozott-a.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.