Meglestük! Íme az első fotó Shakira kisfiáról

terhesség Shakira focista gyermekáldás énekesnő Gerard Piqué várandósság sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shakira és Gerard Pique megmutatta kisfiuk ultrahangos fotóját. A boldog pár a jövő év elejére várja a baba érkezését.

Úszik a boldogságban Shakira és Gerard Pique. A pár 2013 év elejére várja első gyermekük érkezését. Néhány napja saját magukról tettek ki képet a Twiterre, most a babáról is megosztottak meg egy ultrahangos fotót. A kisfiú egészséges, híres szülei pedig láthatóan örömmel készülnek az érkezésére. A 35 éves, kolumbiai származású énekesnő és a spanyol származású focista két éve egy pár, a várandósság hírét pedig szeptemberben osztották meg Shakira blogján. Az énekesnő büszkén viseli gömbölyödő pocakját, és élvezi a kismamaság minden percét.

www.twitter.com/Shakira, www.whosay.com/Gerard Pique
www.twitter.com/Shakira, www.whosay.com/Gerard Pique

Retteg az X-Faktor sztárja, hogy RTL-es szerelme miatt kiesikhttp://www.life.hu/legykepben/20121207-csobot-adel-az-xfaktor-versenyzoje-retteg-hogy-uj-szerelme-miatt.htmlMeglepő dolgot művelt a kamerák előtt az ismert magyar műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121205-dtoth-kriszta-a-dtk-show-musorvezetoje-meglepo-dolgot-muvelt-dlra.htmlHidegvérrel készül párbajozni az X-Faktor versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121203-xfaktor-csobot-adel-nem-fel-a-parbajoktol.htmlPlasztikáztatott a Voice versenyzője - 70 kilót fogyott előttehttp://www.life.hu/legykepben/20121204-mohamed-fatima-a-the-voice-versenyzojenek-immunrendszere-gyomorgyuruje-miatt-meggyengult.htmlKöldökig meztelenül bulizott a magyar énekesnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121206-erdohegyi-brigitta-koldokig-meztelenul-bulizott.htmlA Mikulás mindent tud a sztárcsemetékrőlhttp://www.life.hu/legykepben/20121206-sztarcsemetek-talalkoztak-a-mikulassalkaszas-geza-hujber-ferenc-csisztu-zsuzsa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.