Különös foglalkozást választana magának az X-Faktor versenyzője

X-Faktor állat Szabó Dávid foglalkozás segélyszervezet énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor kiesett versenyzője, Szabó Dávid a Life.hu-nak elárulta, a zene mellett milyen hivatást tudna elképzelni magának.

Már Dávid gyermekkorában kiderült, hogy mennyire szereti a zenét és mennyire fogékony rá. A sok tanulás és a kitartás egészen az X-Faktor legjobb négy énekese közé juttatta, a fináléban viszont már nem lehet ott. Dávid abban már biztos, hogy a hivatását megtalálta a színház és zene közegében. Most azonban elmesélte, mivel foglalkozna, ha nem énekelne.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"A színház világa és az X-Faktor is egy sajátos, speciális dolog, ami egészen más felkészülést igényel. A kettőt nem lehet összehasonlítani. Az, hogy volt valamennyi színpadi rutinom jól jött az élő show-k alatt. Azt nehezen tudom elképzelni, hogy ne a zene körül forogjon az életem, de például szívesen foglalkoznék állatokkal, valamilyen segélyszervezet keretében. Szeretem a természetfilmeket, és mindig nagyon érdekelt a természet világa" - mesélte a Life.hu-nak Dávid.

Meglestük! Íme az első fotó Shakira kisfiárólhttp://www.life.hu/legykepben/20121207-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-spanyol-focista-gyermekenek.htmlAgyvérzést kapott a 26 éves sorozatsztárhttp://www.life.hu/legykepben/20121207-frankie-muniz-amerikai-szinesz-a-miert-eppen-malcolm-sztarja-agyverzest.htmlErős földrengés és szökőár sújtja Japánthttp://www.life.hu/legykepben/20121207-eros-foldrenges-egymeteres-szokoar-japanban.htmlA Mikulás mindent tud a sztárcsemetékrőlhttp://www.life.hu/legykepben/20121206-sztarcsemetek-talalkoztak-a-mikulassalkaszas-geza-hujber-ferenc-csisztu-zsuzsa.htmlNem ehet csokimikulást a sztárpár kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/20121206-majka-es-dundika-kisfia-nem-ehet-csokimikulast-de-talalkozott-a.htmlÚjból meg kellett műteni Schobert Norbithttp://www.life.hu/legykepben/20121206-schobert-norbit-ujra-megmutottek-reka-egyedul-bulizott-a-fitbalance.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.