Húsevő baktérium támadta meg Schobert Norbi szívét

halál műtét Rubint Réka húsevő baktérium életveszély Schobert Norbi életmentő műtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos oka volt annak, hogy Schobert Norbit újraműtötték orvosai. A fitneszguru frissen műtött szívét ugyanis egy húsevő baktérium kezdte el pusztítani - tudta meg a Life.hu.

Ahogy azt a Life.hu is megírta életmentő szívműtétje után két hónappal újra kellett műteni Schobert Norbit. A fitneszguru saját közösségi oldalán tudatta rajongóival, hogy frissen műtött szívét egy agresszív, húsevő baktérium kezdte el pusztítani, de az orvosok ismét megmentették az életét, és tegnap este már felesége, Réka is bent lehetett vele, sőt össze is bújtak a közösen elköltött vacsora után.

Húsevő baktérium miatt kellett amputálni egy fiatal lány több testrészét!



www.facebook.com
www.facebook.com

"Én is vihargyorsan felépültem, senki nem hibázott és mégis bejutott a vérembe egy húsevő baktérium, amely nekiállt a szívemnek. Ezek mindig ott támadnak, ahol friss heg van. Mégis az orvosok emberfeletti tudása, a Jóisten irgalmas kegyelme megadta nekem ezt az összebújást" - írja Norbi a közösségi oldalon.
A halál torkából másodjára megmenekült fitneszguru érzelmes hangnemben szólt követőihez. "Bújjatok össze és szeressétek egymást mindig, ahol lehet. Sohasem biztos a holnap este. Nincsenek majd és nincsenek legközelebb kifejezések, mert ezek felett nem te rendelkezel" - biztat mindenkit Norbi, akinek jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk!

Undorodva tesz eleget felesége kívánságának Joshi Bharathttp://www.life.hu/legykepben/20121206-joshi-bharat-vegetarianus-csak-felesege-csilla-reszere-vasarolt-hustde.htmlÉrzelmi terrorban tartotta a fiát Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/legykepben/20121207-gesztesi-karoly-szinesz-gesztesi-mate-szineszt-a-fiat-erzelmi-terrorban.htmlElzárták kedvesétől az ismert műsorvezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20121204-iszak-eszti-musorvezetonek-a-viva-tv-musora-forgatasa-alatt-parja.htmlKeresztes Ildikó miatt pszichológushoz járt a tehetségkutató versenyzője?http://www.life.hu/legykepben/20121208-ladanyi-patricia-a-voice-versenyzoje-kiesett-az-xfaktorbol-ezert-pszichologushoz.htmlPiros riasztás - 30 centiméter hó is hullhathttp://www.life.hu/legykepben/20121208-idojaras-hofuvas-miatt-piros-riasztas-baranya-megyeben-es-30.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.