Húsevő baktérium támadta meg Schobert Norbi szívét

2012.12.09. 9:35

Súlyos oka volt annak, hogy Schobert Norbit újraműtötték orvosai. A fitneszguru frissen műtött szívét ugyanis egy húsevő baktérium kezdte el pusztítani - tudta meg a Life.hu.

Ahogy azt a Life.hu is megírta életmentő szívműtétje után két hónappal újra kellett műteni Schobert Norbit. A fitneszguru saját közösségi oldalán tudatta rajongóival, hogy frissen műtött szívét egy agresszív, húsevő baktérium kezdte el pusztítani, de az orvosok ismét megmentették az életét, és tegnap este már felesége, Réka is bent lehetett vele, sőt össze is bújtak a közösen elköltött vacsora után.

Húsevő baktérium miatt kellett amputálni egy fiatal lány több testrészét!www.facebook.com

"Én is vihargyorsan felépültem, senki nem hibázott és mégis bejutott a vérembe egy húsevő baktérium, amely nekiállt a szívemnek. Ezek mindig ott támadnak, ahol friss heg van. Mégis az orvosok emberfeletti tudása, a Jóisten irgalmas kegyelme megadta nekem ezt az összebújást" - írja Norbi a közösségi oldalon.
A halál torkából másodjára megmenekült fitneszguru érzelmes hangnemben szólt követőihez. "Bújjatok össze és szeressétek egymást mindig, ahol lehet. Sohasem biztos a holnap este. Nincsenek majd és nincsenek legközelebb kifejezések, mert ezek felett nem te rendelkezel" - biztat mindenkit Norbi, akinek jobbulást és mielőbbi felépülést kívánunk!

Undorodva tesz eleget felesége kívánságának Joshi Bharathttp://www.life.hu/legykepben/20121206-joshi-bharat-vegetarianus-csak-felesege-csilla-reszere-vasarolt-hustde.html Érzelmi terrorban tartotta a fiát Gesztesi Károlyhttp://www.life.hu/legykepben/20121207-gesztesi-karoly-szinesz-gesztesi-mate-szineszt-a-fiat-erzelmi-terrorban.html Elzárták kedvesétől az ismert műsorvezetőthttp://www.life.hu/legykepben/20121204-iszak-eszti-musorvezetonek-a-viva-tv-musora-forgatasa-alatt-parja.html Keresztes Ildikó miatt pszichológushoz járt a tehetségkutató versenyzője?http://www.life.hu/legykepben/20121208-ladanyi-patricia-a-voice-versenyzoje-kiesett-az-xfaktorbol-ezert-pszichologushoz.html Piros riasztás - 30 centiméter hó is hullhathttp://www.life.hu/legykepben/20121208-idojaras-hofuvas-miatt-piros-riasztas-baranya-megyeben-es-30.html
Rubint RékaSchobert Norbihalálműtétéletveszélyéletmentő műtéthúsevő baktérium