Lehülyézte férje a TV2 műsorvezetőjét - videó

hülye parti sztárpár műsorvezető kubai Varga Viktor tánc Gombos Edina Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gombos Edina és férje köztudott, hogy jó házasságban élnek, és imádják egymást. Nemrég a Life.hu kamerája előtt Alberto egy kubai esten mégis meglepő szavakkal illette élete párját.

Cicciolina újranyitná a bordélyházakat és elzavarná a korrupt politikusokathttp://www.life.hu/legykepben/20121210-cicciolina-partot-alapitott-dna-demokrazianaturaamore-szerelmevel-lucaval-ujranyitna-a-bordelyhazakat.htmlGeszti Péter bírálta kollégáját és megkérdőjelezte döntéséthttp://www.life.hu/legykepben/20121210-geszti-peter-az-xfaktor-mentora-biralta-kollegajat-nagy-ferot.htmlMajdnem magára gyújtotta lakását az ismert modellhttp://www.life.hu/legykepben/20121210-debreczeni-zita-majdnem-magara-gyujtotta-a-lakast.htmlKiderült! Prosztatarákos a Gyűrűk ura sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121211-ian-mckellen-amerikai-szinesz-a-gyuruk-ura-sztarja-prosztatarakos.htmlÖsszeomlottak a rádiósok, akik miatt öngyilkos lett Katalin hercegnő ápolónőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121211-katalin-hercegno-kate-middleton-apolonoje-ongyilkos-lett-ket-ausztral-radios.htmlNem bánja a melegfilmet az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121211-szabo-david-az-xfaktor-versenyzoje-nem-banja-hogy-melegfilmben-szerepelt.htmlCsoda, hogy túlélte a részeg kalandot az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121211-czifra-noemi-noci-az-rtl-klub-sztarja-a-valo-vilag.htmlRáhajtott a TV2 műsorvezetőjére a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121209-perutek-janos-a-voice-versenyzoje-kovacs-patriciara-a-supermokka-musorvezetojere.htmlDöbbenetes! Alekosz főiskolai előadóként debütálthttp://www.life.hu/legykepben/20121210-alekosz-a-valo-vilag-4-gyoztese-szereploje-orat-adott-egy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.