Sorsfordító győzelmet vár az X-Faktor mentora

X-Faktor mentor nyerés Oláh Gergő Geszti Péter sors énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétvégén lesz az X-Faktor fináléja, amire a döntőben maradt énekesek teljes erőbedobással készülnek. Geszti Péter a Life.hu-nak elárulta, hogy sorsfordító győzelmet vár vasárnap.

Geszti Péter mindent megtesz azért, hogy mentoráltja, Oláh Gergő a legjobb formáját hozza a hétvégi megmérettetésen. Úgy gondolja, ahhoz, hogy az énekes tökéletesen szerepeljen, mind mentálisan, mind testileg csúcsformába kell őt hoznia.

Forrás: RTL Klub / Sajtóklub
Forrás: RTL Klub / Sajtóklub


"Nagyon jó mentális állapotba kellett hozni Gergőt. Beosztottam a napirendjét percre pontosan, mikor ébredjen, mikor gyakoroljon, mikor pihenjen, és milyen ütemben tanuljon, mert rengeteg dalt kell memorizálni a hétvégére. Pár héttel ezelőtt egy betegség is ledöntötte a lábáról Gergőt, amiből végre kijött, ezért arra is figyelünk, hogy össze ne szedjen valamit az utolsó héten, ami gyengítheti a hangját. Szeretném, ha a dalait maximálisan elsajátítaná, mert ha ez megvan, majd akkor tudja belerakni a személyiségét a dalokba. Gergő felelősséggel tartozik a családjáért, hiszen ha megnyeri a versenyt, ki tudnak emelkedni abból, amiben élnek, és természetesen magának is tartozik azzal, hogy jól gazdálkodjon a tehetségével, és megkapja az élettől a neki járó sikert. Egy férfi elhatározottságával, eltökéltségével és erényével kell kijönnie a fináléba, hogy nyerni tudjon és megfordítsa a sorsát" - mesélte a Life.hu-nak Péter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.