droghasználat kokain színész Edward Furlong sztár gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Terminátor 2 egykori gyermeksztárja, Edward Furlong az utóbbi években csak botrányairól volt híres, és most már a saját gyermekét is veszélybe sodorta.

A színész a 6 éves fiát kokainnal kínálta meg, mire érthető módon a bíróság eltiltotta a kicsitől: ezután csak szigorú felügyelet mellett találkozhat vele. Edwardról tudvalévő volt, hogy használ drogokat. A gyermekével kapcsolatos felügyeleti jogait novemberben korlátozták, amikor a volt felesége közölte a bírósággal, hogy az apjával való láthatás után pozitív kokaintesztet végeztek el a kisfiún. Pénteken, a bíróság előtt azonban Furlong támadta a volt feleségét, azt állítva, hogy hazudik, mert el akarja tiltatni őt a gyerektől és el akarja őt lehetetleníteni a filmes szakmában is. A bíró azonban nem hitt Furlongnak, és megjegyzést tett elhanyagolt kinézetére is és nem változtatta meg az eltiltó ítéletet.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Először lépett a nyilvánosság elé a terhes Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/legykepben/20121217-katalin-hercegno-kate-middleton-eloszor-lepett-a-nyilvanossag-ele-miota.htmlKölcsönből szavazott az X-Faktor győztesének családjahttp://www.life.hu/legykepben/20121217-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztesenek-csaladja-kolcsonbol-szavazott.htmlLegyőzte a rákot - most újabb gyermekre vágyik a sztár feleségehttp://www.life.hu/legykepben/20121217-rippel-feri-magyar-artista-felesege-vivien-legyozte-a-rakot-masodik.htmlOláh Gergő a 2012-es X-Faktor-nyertes!http://www.life.hu/legykepben/20121216-olah-gergo-nyerte-a-2012es-xfaktort-antal-timi-lett-a.htmlHiába vágyott családra a Voice versenyzője, nem adatott meg nekihttp://www.life.hu/legykepben/20121214-czerovszky-henriett-a-voice-versenyzoje-csaladra-vagyott-kulfoldre-menekult-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.