Először lépett a nyilvánosság elé a terhes Katalin hercegnő

hányás terhesség Katalin hercegnő Kate Middleton hercegnő öngyilkosság várandós nyilvánosság Alexander McQueen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházi ápolása óta először jelent meg a nyilvánosság előtt a várandós Katalin, akinek terhessége finoman szólva nem indult problémamentesen. Ennek ellenére a szép hercegnő mosolygósan és rendkívül csinosan állt a nagyközönség elé.

Kórházi kezelése óta először, mosolygósan és csinosan lépett a nyilvánosság elé Katalin hercegnő, akit látszólag nem viseltek meg az elmúlt hetek nehéz pillanatai. A hercegnő régóta várt terhessége ugyanis finoman szólva nem indult problémamentesen: ahogy azt a Life.hu is megírta, vészes terhességi hányásai miatt kórházba került, majd öngyilkos lett az egyik ápolónője, aki bekapcsolt egy telefonhívást a hercegnő szobájába. Katalin, aki december 6-án hagyhatta el a kórházat, felülemelkedett a történteken és kedvence, az Alexander McQueen divatház kreációjában állt színpadra a BBC Év sportolója díjának átadásakor.

Northfoto
Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.