Oláh Gergő lerántotta egy fiú nadrágját

Videolife X-Faktor Vastag Csaba Hajas László Istenes Bence család Oláh Gergő Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu "zsivány" riportere nemcsak az X-Faktor győztesét, Oláh Gergőt környékezte meg provokatív kérdéseivel, de Gergő testvérét, a feleségét és a szüleit is. A szülők elmesélték, hogy Gergő mindig jó fiú volt, nem csókolózott órán, de azért egy kínos titok csak kiderült Karancslapujtő első számú sztárjáról.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=fh7Bjrhxd9SfnFXE

Oláh Gergő a 2012-es X-Faktor-nyertes!http://www.life.hu/legykepben/20121216-olah-gergo-nyerte-a-2012es-xfaktort-antal-timi-lett-a.htmlOláh Gergő felrobbantotta az X-Faktor stúdiójáthttp://www.life.hu/szorakozz/20121027-xfaktor-2012-3-donto-olah-gergo-fantasztikus-produkcioja.htmlValóra váltotta a mesebeli álmot az X-Faktor győztesehttp://www.life.hu/legykepben/20121217-xfaktor-nyertese-olah-gergo-valora-valtotta-az-almat.htmlBefejezte! Malek Miklós otthagyja az X-Faktorthttp://www.life.hu/szorakozz/20121217-malek-miklos-mentor-otthagyja-az-xfaktort.htmlKölcsönből szavazott az X-Faktor győztesének családjahttp://www.life.hu/legykepben/20121217-olah-gergo-az-xfaktor-gyoztesenek-csaladja-kolcsonbol-szavazott.htmlSorsfordító győzelmet vár az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/legykepben/20121213-xfaktor-mentora-hisz-benne-hogy-olah-gergo-enekes-fog-nyerni.htmlRáment Zámbó Krisztián magánélete az x-faktoros szereplésrehttp://www.life.hu/legykepben/20121214-zambo-krisztian-jimmi-fia-az-xfaktor-versenyzojenek-parkapcsolata-veget-ert.htmlEltűnt a süllyesztőben az X-Faktor tavalyi énekesehttp://www.life.hu/legykepben/20121211-xfaktor-tavalyi-versenyzoje-lil-c-a-verseny-utan-eltunt-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.