mézeskalács karácsony Edvin Marton ajándék hegedűművész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kifejezetten óvja mindentől a kezét a hegedűművész, de a ragadós masszától nem félti.

A zenész tavaly egy szerencsétlen balesete miatt kénytelen volt lemondani kínai karácsonyi koncertjét, így az ünnepeket a legnagyobb örömére családjával tölthette. Az idén Edvin tudatosan készül a szeretet ünnepére és minden olyan tevékenységből kiveszi részét, ami a karácsonyhoz tartozik.
"Mézeskalácsot sütök együtt a gyerekeimmel, amihez speciális mézeskalácsformát rendeltem az internetről. Csillagok háborújá-s sütiket fogunk gyártani, és ezekkel fogjuk feldíszíteni a karácsonyfát" - árulta el Edvin, aki december 25-én a Kongresszusi Központban a Bécsi Strauss zenekar közreműködésével ad nagyszabású karácsonyi koncertet.

forrás: Facebook/Edvin Marton
forrás: Facebook/Edvin Marton

"Nagyon nehéz Edvinnek bármit is venni, hisz mindene megvan. Ezért inkább saját készítésű ajándékkal szoktam kedveskedni neki, és igyekszem olyan dolgokkal körülvenni, amit nem lehet megvásárolni, amit csak szeretetből lehet adni, kapni. Ha valami vásárolt ajándékot adok neki, akkor illedelmesen megköszöni, de ha a saját készítésű ajándékommal lepem meg, akkor könnyek jelennek meg a szemében a meghatottságtól" - árulta el Adrienn, aki bejglit is süt férjének, ugyanis Edvin ehhez is ragaszkodik.

Jennifer Aniston terhes pocakját leplezte le?http://www.life.hu/legykepben/20121218-jennifer-aniston-amerikai-szineszno-lehet-hogy-terhespocakot-villantott.htmlSzexbalesetet szenvedett a valóságshow sztár - Eltört a pénisze (18+)http://www.life.hu/legykepben/20121218-ray-elbe-amerikai-valosagshow-sztar-szornyu-szexbalesetet-szenvedett-eltort-a.htmlGyász! Hatalmas veszteség érte a népszerű énekesthttp://www.life.hu/legykepben/20121218-peter-andre-enekes-gyaszol-rakban-meghalt-a-testvere.htmlBeleszeretett versenytársába az X-Faktor döntőse?http://www.life.hu/legykepben/20121217-xfaktor-szabo-david-szerelmes-antal-timibe.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.