Letöltendő szabadságvesztés a műsorvezető karácsonyi ajándéka

kutya műsorvezető szabadságvesztés Tornóczky Anita letöltendő állatvédelem ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy elsőfokú ítélet letöltendő szabadságvesztésének örül az egykori műsorvezető, és hiába tűnik nagyon furcsának, ez az érzés nem gonoszságból fakad.

Tornóczky Anita és a többi lelkes állatvédő szinte nem is kaphatott volna szívet melengetőbb karácsonyi ajándékot, mint egy fontos és pozitív üzenetet hordozó bírói ítéletet.

Forrás: Állatvédőrség/Facebook
Forrás: Állatvédőrség/Facebook

Anita és egy másik mentett kutyus

A Tetovált Állatmentők két éve egy budai félkész házból a rendőrség segítségével mentettek ki egy kutyust, akit a ház első emeleti erkélyén találtak kihűlve, saját ürülékébe, vizeletébe fagyva, a szerencsétlen pára mozdulni sem tudott. A szomszédok etették, csak tőlük kapott szeretetet, be is fogadták volna, de a gazdája, a vádlott nem adta. Szerinte a kutya jól érezte magát. A férfi első fokon letöltendő szabadságvesztést kapott.
"Ahhoz képest jó az ítélet, hogy a férfi nem aktív állatkínzó, de véleményem szerint még ez is kevés. A törvény lehetővé tenne sokkal szigorúbb ítéletet is, és remélem másodfokon ilyen születik majd, nem enyhébb" - örömködött Anita, aki az Állatvédőrség egyik arca, szóvivője.

Inába szállt a bátorsága a Dukai testvéreknekhttp://www.life.hu/legykepben/20121215-dukai-testverek-sielni-indulnak-de-elotte-muanyagpalyan-gyakoroltak-gergo-es.htmlJennifer Aniston terhes pocakját leplezte le?http://www.life.hu/legykepben/20121218-jennifer-aniston-amerikai-szineszno-lehet-hogy-terhespocakot-villantott.htmlSzexbalesetet szenvedett a valóságshow sztár - Eltört a pénisze (18+)http://www.life.hu/legykepben/20121218-ray-elbe-amerikai-valosagshow-sztar-szornyu-szexbalesetet-szenvedett-eltort-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.