házasság Frizbi Hajdú Péterrel Malek Andrea Flört Frizbi énekesnő Hajdú Péter sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő kijelentést tett Malek Andrea. A Voice Mestere elárulta: annak ellenére, hogy szereti a férjét, időnként megesik, hogy más férfiakhoz is vonzódik - tudta meg a Life.hu a Frizbi vasárnapi adásának felvételén.

Malek Andrea vagány, szókimondó nő. Azt sem rejti véka alá, hogy - bár 3 éve boldog házasságban él Walter Lochmann zenésszel -, ennek ellenére előfordul, hogy egy-egy munka során vonzódni kezd más férfiakhoz.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

"Előfordul, hogy a kémia jobban összehoz egy munkatársammal, és ez általában felkavar. Ilyenkor jobb egy kicsit elkerülni egymást" - árulta el a Voice Mestere, aki - túl a negyvenen és egy váláson - pontosan tudja, mennyit ér a házassága. "Nem azért mentem férjhez ehhez az emberhez, hogy aztán felrúgjam azért, mert valami érdekel. Tudni kell kezelni a dolgokat és biztos vagyok abban, hogy sosem rúgnám fel a házasságomat." Az énekesnő azt is elárulta, hogy vannak extrém vágyai. "Nagyon szeretnék piercingeket és egy tetoválást is, de mivel az anyukám nagyon ellenzi, még egyiket sem csináltattam."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.