Hobbija lett a hivatalos munkája a VV egykori szereplőjének

műsorvezető VV Olivér Való Világ horgászat szerkesztő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Irigylésre méltó helyzetbe került a VV ismert arca. Olivér hamarosan úgy keresi meg a mindennapi betevőt, hogy csak ül a tó vagy folyó partján és lógatja a botját, és igazából mindegy neki, hogy akad-e valami a horgára vagy sem.

Már a villába kerülése előtt belekóstolt a műsorvezetésbe a vagány fiú, aki most megkapta élete munkáját. Műsorvezető lett egy pecázásról, vadászatról szóló műsorban.
"Semmi nem áll közel hozzám annyira, mint a pecázás. Egy itthon is fogható nemzetközi csatorna , a PVTV kért fel arra, hogy legyek a műsorvezető-szerkesztője. December eleje óta állományban vagyok, minden nap bejárok dolgozni az irodába. Egyelőre a műsort készítem elő, amelyben több idegen nyelvre leszek leszinkronizálva, amit elég vicces visszahallgatni. A világ egyik legjobb dolga, hogy azzal keresek pénzt, amit eddig hobbiként üztem" - mondta a Life.hu-nak VV Olivér.

Forrás: VV Olivér
Forrás: VV Olivér

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.