Először szólal meg a kapcsolatáról! Szerelmet hozott az óév a Voice versenyzőjének

TV2 szerelem Veres Mónika Újév fogadalom énekesnő The Voice sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boldogságot hozott az óév Veres Mónikának. A Voice versenyzője életébe beköszöntött a nagy szerelem a Megasztárból ismert Tóth Ádám személyében. Az énekesnőnek mégis van egy komoly fogadalma az Újévre-, tudta meg a Life.hu.

Komoly változásokat és boldogságot hozott az óév Veres Mónika számára, akinek az életébe beköszöntött a szerelem. Már négy hónapja boldog párkapcsolatban él a Megasztáros Tóth Ádámmal, az Adam's Comedy frontemberével. Eddig még nem szólaltak meg szerelmükről, Móni azonban a Life.hu-val kivételt tett.

Forrás: TV2 Sajtószoba
Forrás: TV2 Sajtószoba



"2012 szerelmet hozott és egy új életet, mert összeköltöztem Ádámmal. Mindketten szemérmes emberek vagyunk, akik nem szívesen olvasnánk túl sokat a magánéletünkről. Még friss ez a szerelem, hiszen csak 4 hónapja vagyunk együtt, de ez a kapcsolatom minden eddiginél intenzívebb. Minden természetesen alakult köztünk. Ádám mellett nő tudok lenni és el merek gyengülni, ami nagyszerű dolog, mert megtapasztaltam, hogy nem jó érzés, ha egy kapcsolatban a nő viseli a nadrágot"-, árulta el Móni, aki az újévre komoly dolgokat fogadott meg. "Nagyon szeretnék megerősödni lelkileg, mert olyan maximalista vagyok és olyan megfelelés vágy dolgozik bennem, ami nem jó. Meg kell tanulnom, hogy nem tetszhetek mindenkinek"-, fogadkozott az énekesnő, akinek a párja is segítséget nyújt ebben. "Ádám támogat lelkileg és mivel tudja, milyen egy ekkora show-ban szerepelni, nyugodtan támaszkodhatok a tanácsaira."-, tette hozzá Móni, aki a jövő évre sok fellépést kér. "Nagyon szeretnék minél több koncertet adni, megalapozni a szakmai életemet is. Folyamatosan azt próbálom elképzelni, hogy milyen színpadokon lépek fel. Remélem, hogy ez is segít megvalósítani az álmaimat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.