Kibővült a dögös, vörös műsorvezető családja

karácsony kutya műsorvezető ügyvéd Orosz Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig sem verte nagydobra a dögös, vörös műsorvezetőnő, hogy már egy éve párjával közösen nevelnek egy apróságot. Karácsonykor pedig újabb taggal bővült a család.

Kiderült Orosz Barbara édes titka. Párjával már egy éve szerető gazdái egy kiskutyának, Sophie-nak, aki nem igazán tudta megszokni, hogy az elfoglalt Barbara és ügyvéd kedvese sokszor és sok időre magára hagyja őt. A megoldás karácsony előtt, mintegy karácsonyi ajándékként érkezett. Még egy kiskutya talált otthonra Barbaráéknál.

Forrás: Orosz Barbi
Forrás: Orosz Barbi

"Sophie, aki pár hónaposan, közös elhatározás után került hozzánk nagyon egyedül érezte magát, amíg távol voltunk, ezért találtam ki, hogy kellene neki egy kisbarát. Ugyanolyan fajtát szerettem volna, mint ő, ezért Jack Russell Terrier lett Sparky is.
A kicsi ebecske nagyon jó hatással van az idősebb kutyára, mert ő az elmúlt egy év alatt sem vált szobatisztává. Viszont most, hogy Sparky megérkezett, megy a verseny mindenben. Eleinte Sophie nagyon féltékeny volt az új jövevényre, de mostanra nagy barátok lettek" -
osztotta meg a Life.hu-val a TV2 Tűsarok című műsorának producer-műsorvezetője.

Először szólal meg a kapcsolatáról! Szerelmet hozott az óév a Voice versenyzőjénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121222-veres-monika-a-voice-versenyzoje-szerelmet-kapott-az-oevtol.htmlNádas György: Így kell egészségesen meghalni!http://www.life.hu/legykepben/20121221-nadas-gyorgy-humorista-2013-ujevi-fogadalma-kivansaga-uzenete.htmlBizonyítékot találtak: Whitney Houstont meggyilkoltákhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20121227-whitney-houston-egy-magandetektiv-szerint-nem-tuladagolasban-halt-meg-hanem.htmlHobbija lett a hivatalos munkája a VV egykori botrányos szereplőjénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121220-vv-oliver-a-valo-vilag-sztarja-a-hobbijabol-el.htmlZorán semmit sem fogad meg 2013-rahttp://www.life.hu/legykepben/20121221-zoran-2013-ujevi-uzenete-jokivansaga-es-fogadalma.htmlMegvalósítja régi tervét az újévben a népszerű műsorvezetőhttp://www.life.hu/legykepben/20121222-jaksity-kata-az-atv-musorvezetoje-megvalositja-regen-dedelgetett-tervet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.