Le kell mondania a koronájáról a szépségkirálynőnek

bunda korona szépségkirálynő Bertók Mariann Maya szépségkirálynő-választás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 29-én este át kell adnia koronáját a 2011-es Miss Hungary-nak, aki az uralkodása utolsó heteiben még maximálisan kihasználta királynői státuszát.

Bertók Mariann Maya, aki tavaly Magyarország legrégebbi szépségversenyét, a Miss Hungaryt nyerte meg, már számolja az órákat, mikor is kell átadnia koronáját. A szőke leányzó uralkodásának utolsó hetei mozgalmasan teltek. Rengeteg jótékonysági akción vett részt, és egy olyan szituációba keveredett, amire még álmában sem gondolt. Újra kellett járni tanulnia.

Fotó: Virág Márton
Fotó: Virág Márton

"Egy divatbemutatón 30 millió forintos, hiúz és tenyésztett coboly szőrméjéből készült, olasz bundát viselhettem. A gyönyörű darab különös nehézség elé állított. Meg kellett tanulnom járni benne, ugyanis kétszer nehezebb az általam eddig viselt bundáknál. De ennek ellenére különös émény volt" - összegezte a szépségkirálynő, aki ma este a Városligeti Műjégpályán látványos fináléban 21 gyönyörűbbnél gyönyörűbb hölgy társaságában búcsúzik el címétől.

Először szólal meg a kapcsolatáról! Szerelmet hozott az óév a Voice versenyzőjénekhttp://www.life.hu/legykepben/20121222-veres-monika-a-voice-versenyzoje-szerelmet-kapott-az-oevtol.htmlNádas György: Így kell egészségesen meghalni!http://www.life.hu/legykepben/20121221-nadas-gyorgy-humorista-2013-ujevi-fogadalma-kivansaga-uzenete.htmlMegszületett Shakira kisfiahttp://www.life.hu/legykepben/20121228-shakira-kolumbiai-enekesno-es-gerard-pique-focista-elso-kozos-gyermeke.htmlMegmenekült a halál torkából Schobert Norbihttp://www.life.hu/legykepben/20121228-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-megmenekult-a-halal-torkabol-otthonaban-labadozhat.htmlWhitney Houstont valószínűleg meggyilkoltákhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20121227-whitney-houston-egy-magandetektiv-szerint-nem-tuladagolasban-halt-meg-hanem.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.