Születés világsztár Shakira focista énekesnő Gerard Piqué sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vártnál korábban, ma hajnalban megszületett Shakira és Gerard Piqué első gyermeke - maga a focista állította ezt Twitter oldalán. A hír azonban kacsának bizonyult.

Azt hittük, hogy hatalmas utókarácsonyi ajándékot kapott Shakira és párja, Gerard Piqué focista, hiszen - bár csak januárra várták- ma hajnalban megszületett első közös gyermekük, egy kisfiú. A boldog kispapa maga osztotta meg követőivel az örömhírt Twitter oldalán: "Megszületett a kisfiunk! Nagyon boldogok vagyunk!"- írta Piqué. A sztárpár az elmúlt időszakban boldogan osztotta meg örömét a rajongókkal. Egy alkalommal ultrahang felvételt mutattak a kicsiről, sőt Shakira hatalmas, növekvő pociját is láthatta a nagyközönség, így várhatóan hamarosan az újszülöttről is láthatunk képeket. Így nem csoda, hogy Piqué posztját több százezren lájkolták, azonban az édesapa csak kamuzott. Olvasd el, hogy miért tette!

www.twitter.com/Shakira, www.whosay.com/Gerard Pique
www.twitter.com/Shakira, www.whosay.com/Gerard Pique

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.