Rasszista kijelentésen borult ki a TV2 sztárja

bosszú Jóban Rosszban színész rasszizmus Kondákor Zsófia Kembe Sorel-Arthur sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiborult Kembe Sorel. A Jóban Rosszban sztárja egy kommentelő rasszista megjegyzése miatt akadt ki - tudta meg a Life.hu.

Teljesen kiakadt Kembe Sorel Arthur. A Jóban Rosszban sztárját kiborította egy kommentelő, aki alpári hangnemben szólt hozzá a színész új párkapcsolatáról szóló hírhez. A cikk új álompárként aposztrofálja Kembe Sorelt és szerelmét, Kondákor Zsófit, aki - amint azt a Life.hu is megírta - nem csupán a sorozatban, hanem a valóságban is a párja lett.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu



A kommentelő férfit a szerelemről szóló hír felbosszantotta. "Ez aztán a hír. Álompár... A néni biztos szereti a csokis tejet." - írta rasszista megjegyzését, mire Sorel sem maradt rest. Követőivel azonnal megosztotta a férfiről alkotott véleményét. "Gratulálok a szüleidnek, hogy egy ilyen gerinctelen embert szabadítottak a világra, mint te vagy..." - írta a legnagyobb közösségi oldalon Sorel, majd hozzátette, hogy nem hagyja annyiban a dolgot. "Nekem ez nem annyira vicces a kilencvenes évek eleje óta. Az ilyet nem hagytam soha, és ez így is marad..." Később Sorelnek egy ismerőse azt javasolta, hogy vigyen a kommentelő férfinak csokis tejet, így aratva erkölcsi győzelmet és mindezt rögzítse egy kamera is. Mire Sorel csak annyit reagált: "Meg is teszem."

Rágerjedtek a negyvenes nők is a Voice szépfiújárahttp://www.life.hu/legykepben/20121229-pal-denes-a-voice-versenyzoje-tagadja-hogy-szerelmes-lenne-volt.htmlElbénázzák esélyeiket a Miss Hungary jelöltjei?http://www.life.hu/legykepben/20121229-elbenazzak-eselyeik-a-lanyok-a-miss-hungary-2012es-szepsegkiralyno-valasztason.htmlPokollá vált Szecsődi Kari élete - Vidékre menekült volt pasija előlhttp://www.life.hu/legykepben/20121229-szecsodi-kari-transzszexualis-enekes-elmenekult-volt-szerelme-elol.htmlSzázmilliókat bukhat a váláson Erdei Zsolthttp://www.life.hu/legykepben/20121229-erdei-zsolt-madar-okolvivo-a-hivatalos-valason-gondokodik.htmlBotrány az Eurovízió körül - Radics Gigi miatt sokan visszaléptek?http://www.life.hu/legykepben/20121229-radics-gigi-a-megasztar-gyoztese-indul-az-eurovizios-dalfesztival-elodontojen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.