Botrány az Eurovízió körül - Radics Gigi miatt sokan visszaléptek?

MTV Eurovíziós Dalfesztivál A Dal Radics Gigi botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Megasztár tinikorú győztese élete legszebb karácsonyi ajándékát kapta: a kiadója benevezte az Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi döntőjébe. A hír hallatán állítólag több induló visszalépett a versenytől - tudta meg a Blikk.

"Tegnap megkaptam a legszebb karácsonyi ajándékomat. A menedzserem és a kiadóm beneveztek az Eurovíziós dalfesztiválra az Úgy fáj című dalommal. Úristen nagyon boldog vagyok köszönöm nekik a bizalmat!" - áradozott az aranytorkú Radics Gigi hivatalos rajongói oldalán. Az énekesnőnek számos jól ismert ellenfele akad majd, köztük Gáspár Laci, Vastag Tomi vagy Fehér Zoltán, de csak abban az esetben, ha az ellenfelek nem futamodnak meg még a verseny előtt. A Blikk úgy tudja, több jelentkező visszalépett, mert állítólag esélytelennek tartják magukat Gigivel szemben - nem csupán azért, mert a fiatal lány hangja vitathatatlanul gyönyörű. Ennél állítólag sokkal több van a háttérben.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

A Blikknek nyilatkozó, neve elhallgatását kérő induló szerint többen azt hangoztatják, hogy Gigi fog nyerni, akinek menedzserét maga az MTV kérte meg, hogy indítsák a lányt, mert szüksége van rájuk a televíziónak. "Azt is mondják, hogy máris az elődöntőben vannak, méghozzá abban, amelyikben akarnak" - idézte a Blikk az informátort.
Sárdi Mariann menedzser elmondta, hogy a menedzsment és a kiadó közösen nevezte be Gigit az Eurovíziós Dalfesztiválra - ez volt a karácsonyi ajándékuk a számára. Az MTVA csak annyit nyilatkozott a lapnak, hogy a verseny nyílt, a zsűri és a közönség együttes szavazatain múlik, ki jut tovább. Állítólag már most rekordszámú nevezés érkezett A Dalra, amely februárban indul az M1-en.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.