Bódi Sylvi meztelen sellőként ajándékozta magát rajongóinak

modell Bódi Sylvi meztelen naptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvi glamourmodell és egykori nyuszilány engedett a szilveszteri nyomásnak - ahogy ő mondja -, és újévi ajándékként egy fotót posztolt magáról rajongói oldalára. Bár a képen Sylvi elég távolról látható, de úgy sejtjük, egyáltalán nem visel ruhát - vagy csak nagyon aprót.

"Engedek a nyomásnak és szilveszteri ajándékként mutatok egy kis ízelítőt a 2013-as sellős naptáramból. Ez itt éppen a partra vetett sellő" - kommentálta Sylvi a fotót hivatalos rajongói oldalán. A glamourmodell nemrég tért haza Indonéziából, ahol nemcsak pihent, hanem egy fotósorozatot is készítettek vele a naptárához. Erről azt kell tudni, hogy nem hagyományos képes kalendárium lesz, hanem 2013 decembere helyett egészen 2014 májusáig tart majd. A koncepcióról a modell egyelőre nem árult el többet, de valószínűleg hamarosan kiderül, miért nézegethetik a rajongók másfél éven keresztül Sylvit.

www.facebook.com
www.facebook.com

Bódi Sylvi ajándék fotója a rajongóinak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.