Betegségét kihasználva ajánlja termékeit a fitneszguru

betegség fitnesz munka update Schobert Norbert mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Épphogy csak megmenekült a halál torkából Schobert Norbi, máris bevetette magát az üzleti életbe. Igyekszik nagy nyilvánosságot kapott  betegségét is arra felhasználni, hogy saját termékeit népszerűsítse.

Nem tud parancsolni magának Schobert Norbi, aki számára a legfontosabb mégis csak a pihenés lenne. Szinte naponta kiposztol valami jó tanácsot, hogy egészségesebben élhessünk, és ehhez saját termékeit helyezi előtérbe. Saját bevallása szerint új életmódra váltott át Schobert Norbi, akiről joggal hihettük azt, hogy eddig is saját termékein élt. A fitneszguru a közösségi oldalon 10 pontban foglalta össze, hogy mitől maradhat egészséges az ember, természetesen a sok mozgástól és az ő termékeitől. Úgy tervezi, hogy ebben a hónapban csak sétálni fog, és ahogyan az orvosai javasolták, lassanként, egyelőre maximum 5 kg súllyal alapozza újra erőnlétét. "Kenyeret, természetes édesítőt, tésztát a hálózat 100 üzletében kaphatsz! Ne feledd! Nem elsősorban ezeken múlik! Fogyasztó kaja nincs, csak kevésbé hizlaló!" Kenyér, tészta, csoki, süti helyett mértékkel büntetlen megoldás a saját fejlesztések bármelyike. Ehetsz bármilyen húst, mértékkel zsírt, cukrozatlan tejterméket, de a rántott is csak a ...... panír vagy zabkorpa lehet!"

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Hazugság! Csobot Adél és Istenes Bence szerelmének nincs végehttp://www.life.hu/legykepben/20130104-csobot-adel-az-xfaktor-dontose-es-istenes-bence-musorvezeto-egy.htmlMilyen dögös! Teljes átalakuláson esett át Bálint Antóniahttp://www.life.hu/legykepben/20130104-balint-antonia-volt-szepsegkiralyno-ultradogos-fotot-tett-fel-a-rajongoi.htmlKínkeservvel szabadul meg a karácsonyi túlsúlytól a színésznőhttp://www.life.hu/legykepben/20130103-gregor-bernadett-szineszno-karacsonykor-felszedett-par-kilotol-alig-tud-megszabadulni.htmlBotrány! Részegen könnyített magán a színész egy repülőtér közepénhttp://www.life.hu/legykepben/20130103-reszegen-konnyitett-magan-egy-repteren-bronson-pelletier-a-twilight-verfarkasat.htmlDurván elhízott és átszabatta testét az RTL Klub egykori sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20130103-molnar-aniko-a-valo-vilag-es-az-rtl-klub-egykori.htmlDöbbenetes formában van az 52 éves sztár - Fotóvalhttp://www.life.hu/legykepben/20130103-sean-penn-amerikai-sztar-dobbenetesen-jo-formaban-van.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.